Natuurlijke basisventilatie

Basisventilatie zorgt voor een goede luchtkwaliteit in de leefruimtes (IAQ of Indoor Air Quality). Conform de normen wordt door middel van voldoende verse buitenlucht de verontreinigde binnenlucht uit het gebouw verdreven volgens het principe van toevoer, doorvoer en afvoer van lucht.

 

Invisivent® EVO

RENSON® breidt zijn alombekende Invisivent®-reeks uit met een nieuw type: de Invisivent® EVO. De Invisivent® EVO omvat een volledig gamma aan thermisch onderbroken, zelfregelende raamverluchtingen voor montage boven aluminium, houten en kunststof ramen waardoor een maximum aan lichtinval blijft behouden. Dankzij de montage bovenop het raam, achter slag, is de Invisivent® EVO bijna onzichtbaar van buitenaf.

AR75

De AR75 is een thermisch onderbroken zelfregelend multi-debiet rooster dat in verschillende situaties kan toegepast worden, terwijl de vormgeving behouden blijft. De AR75 wordt op glas of traverse geplaatst van houten, PVC of aluminium ramen.

Sonovent®

De Sonovent® is een thermisch, onderbroken, akoestisch, zelfregelend rooster voor plaatsing op glas of op traverse. De Sonovent® bestaat uit de types Small, Medium, Large en Xlarge, waarbij ieder model leverbaar is met 4 verschillende doorlaten (10, 15, 20 of 25 mm). In totaal geeft dit 16 varianten, zodat er voor iedere geluidsbelaste situatie (tot 50 dB demping in open positie), een oplossing is. Voor intensieve ventilatie bestaat er een speciale uitvoering met een 36 mm luchtspleet, de Sonovent® I.

Fixvent Mono AK Evo

De door RENSON® ontwikkelde stormvaste Fixvent Mono AK Evo biedt vier oplossingen in één: 
1. zelfregelende ventilatie 
2. windvaste zonwering 
3. muggengaas (in gesloten positie) 
4. akoestisch dempend (34 dB in open positie) 
De Fixvent Mono AK Evo maakt het onder meer mogelijk om te ventileren met de ramen dicht en is toch tochtvrij door een zelfregelende klep die de wind afremt. Het gebruik van akoestisch materiaal resulteert in een hoge demping.

created by anaXis NV