RENSON is lid van ...

Naventa

AgoriaNaventa.jpgNaventa wil natuurlijke ventilatie bij de overheid, de pers, de beroepsverenigingen, de bestekopstellers, de installateurs en de consumenten promoten door de voordelen van goed ontworpen natuurlijke ventilatiesystemen in de kijker te zetten.

Ventibel

VENTIBEL - samen met het Vlaams Energie Agentschap, de architectenverenigingen en de Orde van Architecten - heeft een actie gestart die architecten een gereedschap geeft om hun bouwheer of klant bewust te maken van de noodzaak voor een gezond binnenklimaat.

Passiefhuis Platform

Het Passiefhuis-Platform, alias PHP, is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Zij vertonen stuk voor stuk engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling. PHP is een zelfstandige organisatie die neutraal is en niet gebonden aan leveranciers of andere groeperingen.

VEROZO

VEROZO - De Belgische Beroepsvereniging Zonwering en Rolluiken - is het informatiepunt voor particulieren, professionelen en overheidsinstanties die meer willen weten over de voordelen, de vele mogelijkheden en de werking van zonwering en rolluiken. Conceptueel voorziene zonwering en rolluiken leveren een merkbare bijdrage aan “duurzame gebouwen” die minder energieverbruik koppelen aan een gezond binnenklimaat voor de gebruikers.

Confederatie Bouw

De Confederatie Bouw verdedigt de belangen van méér dan 15.000 aannemers actief in bouw, energie en milieu.

Organisatie Duurzame Energie

ODE, de Organisatie Duurzame Energie is de sectororganisatie voor duurzame energie in Vlaanderen. ODE brengt meer dan driehonderd bedrijven, kenniscentra, universiteiten en organisaties samen in technologieplatformen en werkgroepen, om kennis uit te wisselen en aan belangenbehartiging te doen. ODE is de belangrijkste stakeholder inzake hernieuwbare energie voor de betrokken overheden.

Atic

Dit is de webstek van ATIC: de Koninklijke Technische Vereniging van de verwarmings- en verluchtings-nijverheid en van de aanverwante takken. ATIC verenigt professionals die op vlak van 'verwarming en klimaatregeling' betrokken zijn bij studiebureau's, administraties, scholen, research & development, controleorganismen… en bedrijven die thermisch materiaal vervaardigen, installeren of verkopen.

EVIA

EVIA aims to serve as platform and point of contact between all the relevant European stakeholders involved in ventilation industry including European decision-makers, scientists, and other relevant organizations.

ES-SO

The European Solar-Shading Organization (ES-SO) is an umbrella body representing the European solar shading and roller shutter industry.

AIVC

Ventilation and air infiltration into buildings represent a substantial energy demand which can account for between 25% to over 50% of a building's total space heating (or cooling) needs. Unnecessary or excessive air change can therefore have an important impact on global energy use. On the other hand insufficient ventilation may result in poor indoor air quality and consequential health problems.

Active house

Active House is a vision of buildings that create healthier and more comfortable lives for their occupants without negative impact on the climate – moving us towards a cleaner, healthier and safer world.

created by anaXis NV