Systeem D Endura® Delta

Systeem D

De Endura® Delta is een vraaggestuurd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Met behulp van 2 ventilatoren wordt de woning enerzijds voorzien van verse buitenlucht en wordt anderzijds de vervuilde binnenlucht naar buiten afgevoerd.


De toegevoerde buitenlucht wordt gedeeltelijk opgewarmd met de warmte van de afgevoerde binnenlucht.


Aan de hand van interne luchtkwaliteitssensoren (relatieve vochtigheid, CO2 en VOC) wordt het ventilatiedebiet aangepast aan de actuele binnen luchtkwaliteit. Zo zal het ventilatiedebiet automatisch verhogen als bv. de luchtvochtigheid snel toeneemt (bv. het nemen van een douche). Zodra de binnen luchtkwaliteit terug herstelt is, zal er terug overgegaan worden naar het initiële ventilatieniveau. Dankzij deze vraagsturing, wordt over ventilatie tegengegaan en bespaart u energie.


De Endura® Delta wordt bediend via de Endura® Delta app (beschikbaar voor Android, Ios & windows). De Endura® Delta app stelt de gebruiker in staat om het ventilatieniveau eenvoudig aan te passen, het ventilatieniveau te programmeren volgens uw levenspatroon, data te raadplegen over de werking van uw systeem, het toestel te configureren, …

created by anaXis NV